Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest Declic în Piața Victoriei: Zeci de oameni i-au cerut demisia Gabrielei Firea, de ziua ei de naștere (VIDEO)

protest declic

Zeci de persoane s-au strâns joi seara, în jurul orei 20.00, în Piața Victoriei din Capitală, la un protest al organizației Declic. Zecile de persoane strânse în fața sediului guvernului au cerut demisia Gabrielei Firea, în contextul scandalului legat de „azilele groazei”.

Gabriela Firea împlinește chiar azi 51 de ani.

Marius Budăi a demisionat joi

Ministrul Muncii, Marius Budăi, și-a dat demisia din funcţie. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că acesta este un gest de onoare.

Premierul Marcel Ciolacu a spus, al începutul ședinței de Guvern de joi, că a văzut prea multe situații care demonstrează că activitatea de îngrijire a vârstnicilor a devenit „o afacere” în care se urmărește profitul cu orice preț, chiar și prin „suferințe crunte provocate seniorilor noștri”.

„Am văzut dezvăluiri ale presei care denotă că nu mai există niciun gram de empatie, de compasiune. Așa ceva se va sfârși, oricât de multe și de dure schimbări va trebui să facem. Am avut azi dimineață o discuție cu domnul Ministru al Muncii, Marius Budăi, care m-a anunțat despre decizia de a-și da demisia la finalul acestei ședințe. Este un gest de onoare pentru care îi mulțumesc și sunt convins că aceasta este reacția firească a unui decident politic”, a afirmat prmeierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.