Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest în București! Părinții ies în stradă: 'Ne trimit acum la Auschwitz'; acuză 'inginerii experimentale'

pumn

Alianța Părinților din România anunță că organizează un protest joi, de la ora 20, atât în București, cât și în alte orașe. Ei se arată nemulțumiți de modul în care e implementată campania de vaccinare și de certificatul verde.

„Pentru Libertate, pentru Familie, pentru copiii României de azi și de mâine!

Să nu lăsăm ca libertatea, conștiința și sufletul sa ne fie călcate în picioare prin tot felul de inginerii experimentale, cu repercusiuni imposibil de estimat asupra copiilor noștri!

Aceste persone nu au fost nominalizate de popor, sa ne reprezinte interesele. Aceste personaje sunt cozi de topor, care iau decizii impotriva semenilor sai, executa COMENZI, venite din afara tarii. De la Bruxelles si din alte zări...Si situatia poate fi extinsa si la alti "alesi" ai neamului, care ne trimit acum la Auschwitz.

Pentru ca Sica-Mandolina a picat, intre timp!Sistemul electoral trebuie restructurat, din temelii. Fiecare politician cu atributii in Parlament, ar trebui sa aibe un mandat de reprezentare, o oferta politica, electorala si la sfarsitul mandatului, sa raspunda, in fata poporului, cum si-a dus la indeplinire promisiunile. Si in fata legii, daca se impune! Pentru a nu ne mai trezi ca parlamentarii ne vor binele cu forta. Suveranitatea apartine poporului NU parlamentarilor! Hai România!", au precizat reprezentanții Asociației Părinților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.