Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest în faţa Ministerului Justiţiei. Câteva sute de persoane îi cer demisia lui Tudorel Toader (VIDEO)

protest mj

Protestatarii au ajuns, duminică seară, în fața Ministerului Justiției, unde cer demisia ministrului Tudorel Toader și strigă „Justiție, nu corupție”. Oamenii au pornit spre Minister în marș, din Piața Victoriei, transmite Mediafax.

Mai multe persoane s-au aflat în Piața Victoriei, pentru a-și exprima nemulțumirea față de OUG 7 și Secția de anchetare a magistraților. Oamenii au spus că subiectele de pe agenda publică vizează doar deținuții și justiția, iar problemele importante sunt ignorate. După ce au scandat în Piață, aceștia au pornit în marș spre Ministerul Justiției pentru a cere demisia lui Tudorel Toader.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

„Demisia”, „Tudorel, demisia” și „Justiție, nu corupție” sunt doar câteva dintre mesajele pe care protestatarii le strigă în fața Ministerului Justiției.

Potrivit lui Marian Rădună (de la grupul Rezistența, unul dintre grupurile civice care au organizat protestul), la manifestare se află peste 1.000 de oameni.

„De doi ani discutăm despre cum să scoatem oameni în pușcării și sunt alte probleme mai importante. Discutăm despre Guvern care legiferează, Parlament care anchetează, CCR guvernează. În schimb, în spitale, același lucru și nu se mai poate. E un ansamblu de nemulțumiri. Ei au alte priorități”, a spus un bărbat prezent la manifestare.

Și actorii Teatrului Național București au protestat, duminică seară, în fața instituției. Între aceștia s-au numărat actorii Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Marius Manole și Mihai Călin, care au cerut demisia lui Tudorel Toader și abrogarea OUG 7.

CITEŞTE ŞI: Semnele prin care LIMBA îți spune că suferi de o boală. Ce înseamnă ‘limba păroasă’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.