Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest INEDIT în orașul lui Iohannis: Ce le-a OFERIT o tânără manifestanților - FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam proteste guvern

O tânără protestatară din Sibiu a făcut un gest care s-a viralizat. Femeia le-a le-a împărţit participanţilor la protest 50 de pahare cu colivă făcută de bunica ei, pe care a scris PSD cu markerul, ea spunând că “în toată supărarea” trebuie să faci şi un pic de haz de necaz.

”În toată supărarea trebuie să facem şi un pic de haz de necaz”, a spus tânăra, care a povestit că bunica ei a făcut coliva ajutată de vecini, conform Realitatea.net.

Citește și: IMAGINI INCREDIBILE la protest: Jandarmii și-au BĂTUT un superior îmbrăcat în civil - VIDEO

La ora transmiterii acestei ştiri, protestatarii, al căror număr a ajuns la 12.000, se întorc în Piaţa Mare, după ce au parcurs doar aproximativ o treime din traseul străbătut marţi şi miercuri.

Organizatorii au precizat că traseul parcurs în marş marţi şi miercuri va fi refăcut sâmbătă şi duminică. Acest traseu se numeşte ”traseul Revoluţiei”, întrucât niciodată de la Revoluţie nu a mai fost parcurs.

Oamenii au început să se strângă în Piaţa Mare din Sibiu de la ora 17.00, iar până la ora 19.00 erau circa 2.000 de persoane în centrul oraşului.

În jurul orei 19.30, manifestanţii au plecat în marş, fiind însoţiţi de un număr mare de studenţi care aveau pancarte pe care scria ”Studenţii se ridică, ordonanţa pică”. În fruntea coloanei de manifestanţi s-a aflat un protestatar care purta o cruce pe care scria ”PSD”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.