Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTEST inedit în Parlament, la jurământul lui Liviu Dragnea/ FOTO

romaniatv.net
dragnea parlament

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a depus jurământul în calitate de deputat nou ales, miercuri, 21 decembrie, la ora 13. Acesta a venit la tribuna Camerei Deputaţilor direct de la consultările de la Cotroceni.

În timp ce Dragnea rostea jurământul cu mâna pe Biblie, cei 30 de deputaţi ai Uniunii Salvaţi România i-au arătat liderului PSD "cartonaşul roşu". De fapt, era regulamentul Camerei Deputaţilor, care, în opinia deputaţilor USR, nu ar fi permis validarea mandatului de deputat al preşedintelui PSD.

"Deputatii USR arata cartonasul rosu in timpul juramantului depus de Liviu Dragnea. Este coperta Regulamentului care prevede invalidarea mandatelor persoanelor condamnate pentru fraude electorale", a scris deputatul Cristian Ghinea pe Facebook, alături de o imagine cu aleşii USR.

Comisia de validare a mandatelor a validat mandatul lui Liviu Dragnea, iar decizia a fost supusă la vot în plenul Camerei Deputaţilor. Deputaţii USR au fost singurii care au votat împotriva raportului de validare. Detalii AICI!

content-image

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.