Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest inedit la Eurovision! Televiziunea belgiană a întrerupt transmisiunea pentru a lansa un mesaj împotriva Israelului

aa.com.tr
vrt israel eurovision

Televiziunea belgiană a întrerupt pentru scurt timp transmisiunea Eurovision pentru a lansa un mesaj împotriva Israelului. Televiziunea a protestat astfel față de războiul din Gaza.

Decizia organizatorilor Eurovision de a permite participarea Israelului la concurs, în ciuda solicitărilor ca națiunea să fie îndepărtată, a provocat o serie de proteste.

Miercuri, concurentul israelian a fost huiduit de public în timpul repetițiilor de la Malmo, iar joi a avut loc un protest amplu. Alte manifestații de stradă ar putea avea loc vineri și sâmbătă.

De asemenea, postul de televiziune care transmite concursul muzical în Belgia a întrerupt emisia în timpul semifinalelor pentru a lansă un mesaj împotriva Israelului.

„Condamnăm încălcările drepturilor omului de către statul Israel. Mai mult, Israelul distruge libertatea presei. De aceea întrerupem emisiunea pentru o clipă. Încetarea focului acum. Opriți genocidul", a fost mesajul afișat pe ecranele tv, potrivit Sky News.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.