Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTEST la București în fața Ambasadei Norvegiei pentru Cazul Bodnariu

bodnariu

”Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 12:00 - 15:00 

Locatia: Strada atena nr. 18, Bucuresti Sector 1 (zona Piata Victoriei)

Vezi și: Au recitat o poezie de la Biserică şi le-au luat copiii: Drama trăită de un român în Norvegia / FOTO

Acesta este evenimentul oficial sustinut de familia Bodnariu. Orice alt eveniment creat pe Facebook nu este in colaborare si corelare cu actiunile familiei Bodnariu. 

Va rugam sa distribuiti acest eveniment si sa ignorati actiunile neoficiale ale unor oameni care refuza sa tina cont de recomandarile familiei Bodnariu. 

Familia Bodnariu, cu sprijinul Aliantei Familiilor din Romania (AFR) va organiza un protest autorizat in fata Ambasadei Norvegiei la Bucuresti, Sambata, 19 Decembrie, intre orele 12:00 - 15:00. Toti cei interesati sa sprijine familia Marius si Ruth Bodnariu si recuperarea celor 5 copii confiscati de catre autoritatile norvegiene sunt invitati sa se alature acestui demers autorizat, pasnic.

Vezi și: Cazul românilor lăsaţi fără copii de statul norvegian: Cum acţionează Ministerul de Externe

Prin acest protest in fata Ambasadei Norvegiei la Bucuresti dorim sa atragem atentia asupra abuzurilor facute de Barnevernet (Protectia Copilului din Norvegia) in cazul familiei Marius si Ruth Bodnariu si in cazul zecilor de familii ai caror copii au fost confiscati de catre aceasi institutie in ultimii ani. Norvegia, Europa si intreaga lume trebuie sa cunoasca dramele pe care Barnevernet le produce in randul familiilor prin abuzurile pe care le face. Autoritatile norvegiene trebuie sa primeasca acest mesaj si sa intervina institutional pentru a stopa metodele folosite de catre aceasta institutie de “protectie a copilului”, metode prin care distrug familia, deopotriva parintii si copiii. 

La acest moment, copiii sunt tinuti nejustificat in trei familii surogat, iar in data de 15 Decembrie 2015, in urma unei intalniri cu Barnevernet, parintilor li s-a comunicat ca autoritarea de protectie a copilului vrea sa ii cunoasca mai bine si sa-i consilieze abia in luna Februarie 2016, dar ca in acelasi timp demareaza procedura de adoptie pentru toti cei 5 copii ai familiei.

content-image

Va rugam sa luati act de recomandarile de conduita privind participarea la acest protest autorizat, accesand link-ul: https://www.facebook.com/notes/norway-return-the-children-to-bodnariu-family/protest-la-ambasada-norvegiei-din-bucuresti-romaniaprotest-at-the-norwegian-emba/753775354728592”, se spune într-un anunt pe Facebook al celor care susțin cauza familiei Bodnariu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.