Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTEST la Cluj: Oamenii au ieşit în stradă să ceară demisia premierului Viorica Dăncilă (VIDEO)

protest cluj

Aproximativ 100 de persoane protestează, duminică seara, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca şi cer demisia premierului Viorica Dăncilă, potrivit presei locale.

Protestatarii au afişat mesaje precum "Iohannis nu-i ierta, demisia", "Nu vrem ca penalii să facă legi", "Jos ciuma roşie", "Dăncilă demisia 20-20 ani fără PSD şi penali în posturi publice", dar şi steaguri tricolore şi cu # Rezist, precum şi steaguri ale Uniunii Euorpene. Protestatarii au scandat "Demisia", "Fără penali", "Justiţie nu corupţie", "Nu cedăm nu capitulăm".

„Actualul premire s-a dovedit incapabil să-și exercite mandatul la nivelul la care ne-am așteptat și nici măcar la un nivel mediocru; faptul care a pus capac, PSD și ALDE încearcă să politizeze BNR-ul (…) premierul Dăncilă a considerat că e foarte oportun să preia o prerogativă ce aparține strict președintelui, de a pleca în Israel și a lua măsuri legate de politica externă a țării. E o gravă încălcare a constituției și s-ar putea ca și consecințele să fie foarte grave. Acțiunile sale din ultima vreme au demonstrat că este incapabilă să se ridice la nivelul funcției în care a fost învestită”, au spus protestatarii, potrivit actualdecluj.ro.

Vezi şi: Un cunoscut nutriţionist dezleagă misterul: Îngraşă sau nu brânza? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.