Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTEST la Primăria Sectorului 1: Bucureștenii au aruncat SACII cu gunoi pe scări, acuzând că DOAR de aici se strâng automat

Captura Ecran Antena 3 DC News
protest gunoi

Protest la primăria Sectorului 1, unde sacii de gunoi au ajuns să pună stăpânire pe străzi întregi. Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a primit 'cadou' sacii neadunați de compania Romprest din cauză că facturile nu au fost achitate.

Bucureștenii acuză că scările primăriei de sector sunt curățate rapid de gunoi, spre deosebire de străzile pe care locuiesc ei și unde gunoiul se adună în cantități uriașe.

Octavian Berceanu, comisarul-șef al Gărzii Naționale de Mediu, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că se efectuează mai multe controale, atât la Primăria Sectorului 1 cât și la alte primării și la operatorii de salubritate din Capitală. În funcție de rezultatul controalelor, se vor aplica sancțiuni și vor fi făcute chiar plângeri penale.

"Facem o anchetă vis-a-vis de modul de gestiune a deșeurilor în Sectorul 1. Este sub ancheta comisarilor de mediu salubristul din Sectorul 1, luni va întra și primăria. Și vor intra și alte primarii și salubriști, pentru că nu vrem ca această situație să se repete.", a anunțat Octavian Berceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.