Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest LIVE anti-război în platoul uneia din cele mai importante televiziuni ruse (Video)

captura Telegram
protest rusia tv

Clipul este o bucată tăiată din buletinul informativ de la Pervîi Kanal prezentat de Ekaterina Andreeva, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ruse.

În cadru apare in spatele prezentatoarei Ekaterina Andreeva o femeie care ține în mână un carton cu un text împotriva războiului din Ucraina: „Opriți războiul! Nu credeți propaganda! Aici vă mint!”.

Ekaterina Andreeva a fost inclusă de Ucraina în august 2014 pe lista persoanelor care au interdicția de a intra în țară, în urma poziției sale referitoare la războiul din estul Ucrainei și anexarea Crimeei de către Federația Rusă.

Femeia care a protestat ar fi din interiorul televiziunii. Potrivit unor surse din zona, poliția ar fi descins la sediul televiziunii, iar femeia în cauză ar fi fost dusă la secție pentru declarații.

UPDATE: Marina Ovsiannikova este cea care a protestat cu un carton pe care scrie "Nu războiului. Nu credeţi propaganda. Aici vă mint". "Ruşii sunt împotriva războiului", se mai putea citi pe pancarta pe care erau desenate drapelul Ucrainei şi cel al Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.