Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest SPONTAN în județul lui Victor Ponta! Sute de angajați de la Complextul Energetic Oltenia REFUZĂ să mai muncească. Ce numulțumiri au

Aproximativ 200 de angajați de la Cariera Lupoaia, aparţinând Complexului Energetic Oltenia, județul Gorj, au declanşat, joi, un protest spontan şi refuză să intre la locul de muncă, nemulţumiţi de programul de lucru de sărbători, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Minerii din schimbul trei și cei care ar fi trebuit să intre în schimbul întâi, joi dimineaţa, au început un protest spontan, la sediul Carierei Lupoaia, din Motru.

INCIDENT la Alba Iulia! Premierul Dăncilă și delegația guvernamentală, HUIDUIȚI: 'Nenorociţilor, să vă fie ruşine'

Oamenii refuză să lucreze, nemulţumiţi că angajații de la livrări nu vor fi liberi de sărbători, în perioada 24- 26 decembrie și 31 decembrie- 2 ianuarie, faţă de cei din producţie.

"Nemulțumirile sunt legate de programul de lucru de sărbători, lipsa de personal și salarizarea. Sunt în grevă angajații care intrau în schimbul întâi şi cei din schimbul al treilea care au ieşit de la muncă. Acum sunt 200 de oameni, nu le convine programul. Oamenii vor să stea acasă de sărbători, vor să aibă același program ca cei de la producție, le vin copiii acasă din străinătate, vor de Crăciun și de Revelion să stea acasă, măcar o dată în an. Sunt nemulțumiți că pe tot parcursul anului au lucrat șapte zile în zona livrări și nu li s-a dat și lor nici măcar un spor de tură, niciodată", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Nicu Bunoaica, liderul Sindicatului Solidaritatea 2013.

Reprezentanții CEO nu au comentat, deocamdată, această situație.

Cariera Lupoaia are aproximativ 600 de angajați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.