Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestatarii acuză că un deputat PSD i-a lovit cu mașina: 'Au lovit cu picioarele, s-au agățat de oglindă', zice deputatul

Ioan Terea

UPDATE

"În această seară, în jurul orei 21,00, poliţiştii Brigăzii Rutiere care acţionau pentru fluidizarea traficului în zona Palatului Parlamentului au intervenit de îndată la momentul în care au observat un incident rutier în care au fost implicate trei persoane, doi pietoni şi un conducător auto. Toţi cei în cauză au fost conduşi la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri şi pentru a se stabili situaţia de fapt şi de drept. După finalizarea audierilor vor fi dispuse şi alte activităţi în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii evenimentului", se arată într-o informare a Biroului de presă al Poliţiei Capitalei.

Citește și: Nu mulți știu asta: Ce a făcut Regele Mihai pentru Mihaela Rădulescu .

Doi protestatari acuză că, miercuri seara, la Palatul Parlamentului, au fost loviți cu mașina de un deputat PSD. Conform acestora, când ar fi vrut să traverseze strada, ca să se alăture celorlalți protestatari, ar fi fost loviți de mașină. Un alt martor ar fi declarat că protestatarii ar fi fost cei care ar fi blocat mașina și s-ar fi pus intenționat în fața acesteia.

Cel implicat este deputatul Ioan Terea, de la PSD, care neagă acuzațiile și spune că el e victima.

Citește și: S-a dat de gol! Ce salariu are, de fapt, cunoscutul realizator, Mircea Badea

”Când am vrut să plec din Palatul Parlamentului, SPP mi-a spus să ies pe poarta din stânga. Am făcut tot stânga și când mi-au văzut mașina și că era lipit permisul de acces în Palatul Parlamentului au sărit pe mașină și au început să dea cu picioarele. Unul dintre ei s-a agătat de oglinga din dreapta. Am oprit mașina, a venit poliția. Sunt la poliție, am fost testat cu aparatul etilotest, a ieșit zero, am cerut să mi se ia și probe biologice. Eu nu am coborât din mașină. Eu nu aveam cum să îi lovesc, pentru că se văd urme de lovituri pe lateral. Cum să îi lovesc, cu lateralul? Se văd urmele pe lateral, e îndoită mașina. Au fost aduși, la poliție, și vreo 3-4 protestatari.”, a spus, la Antena 3, deputatul PSD.

Citește și: Are agenda plină! Câți bani îi vor intra în cont Andreei Bălan doar în luna decembrie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.