Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestatarii au fost copleșiți de numărul impresionant al jandarmilor: Au plecat de la Palatul Cotroceni

Inquam Photos/ Bogdan Buda
proteste violente jandarmi politie

Câteva mii de persoane au protestat, marţi seară, în faţa Palatului Cotroceni, venind în marş dinspre Piaţa Victoriei, unde s-au adunat pentru a manifesta împotriva măsurilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de COVID-19.

Pentru a treia zi consecutiv, în Bucureşti se protestează împotriva restricţiilor, participanţii adunându-se iniţial la Piaţa Universităţii, după care au plecat în marş spre Ministerul Afacerilor Interne, ulterior îndreptându-se spre Piaţa Victoriei, pentru a continua protestul în faţa sediului Guvernului.

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

După aproximativ două ore, cei prezenţi au plecat spre Palatul Cotroceni pe traseul: Calea Victoriei - Bulevardul Regina Elisabeta - Bulevardul Mihail Kogălniceanu - Piaţa Operei - Bulevardul Eroii Sanitari.

Participanţii au fost flancaţi de jandarmi pe tot traseul. Copleșiți de efectivul uriaș de jandarmi masat la Palatul Cotroceni, protestatarii au decis să renunțe la protest și să revină în Piața Victoriei. Unii dintre ei au intrat în stațiile de metrou, unde au fost opriți de jandarmi.

Citește și: Medicul Valeriu Gheorghiță: ‘Din 13 aprilie vom deschide 144 de cabinete noi de vaccinare pentru administrarea vaccinului de la compania Pfizer’

În cea mai mare parte fără măşti de protecţie, manifestanţii au fluturat steaguri tricolore, au suflat în vuvuzele, au scandat împotriva autorităţilor şi au contestat restricţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.