Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestatarii de la Iași o CONTRAZIC pe Dăncilă: 'Trăiește într-o derută generală'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Mai multe persoane se află în fața Spitalului de Neurochirurgie din Iași, unde ar urma să ajungă premierul Viorica Dăncilă. Întrebați dacă reprezintă PNL, protestatarii au răspuns: „nu ne-am prezentat, nu s-a prezentat”.

Oamenii au afișe cu mesajele „Dacă nu poți face A8, ia elicopterul spre Teleorman, „Vrem spitale, nu promisiuni”, „PSD partid de hoți” și „PSD atâta știe să ne țină-n sărăcie”.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Simona Halep a fost ELIMINATĂ din optimile de la Cincinnati

Protestatarii au fost întrebați dacă sunt reprezentanți ai PNL, în condițiile în care Viorica Dăncilă a spus referitor la un protest anterior că acolo se afla liderul tineretului PNL, iar unul a răspuns: „A specificat și secolul în care s-a întâmplat? Eu știu că trăiește într-o derută generală. Haideți să ne înțelegem, nu ne-am prezentat, nu s-a prezentat, o aștept să se prezinte și vom specifica ce alegere politică am, dar până atunci deciziile sau părerile dumneaei sunt strict ale dumneaei. Mai bine ne-ar comunica varianta prin care vom scăpa de această nouă infecție nosocomială care va apărea în acest spital după vizita dumneaei”.

Dimineață, Dăncilă a fost aşteptată la Iași de câțiva protestatari care au afișat un banner inscripționat „PSD atâta știe, să ne țină-n sărăcie", iar oamenii au strigat „hoții” și „criminalii”.

În replică, premierul a spus, într-o conferință de presă, că dacă ar fi fost un miting ce viza nemulțumiri, ar fi mers să discute cu oamenii, dar fiind vorba despre persoane care aparțin unui partid politic, nu crede că cineva își dorea un dialog.

„Nu aș vorbi despre proteste. Acolo era liderul tineretului PNL. Dacă un partid crede că asta este abordarea corectă, nu las PSD să procedeze la fel. < Hoțul strigă hoții>, iar această abordare face o defavoare zonei. Aici sunt oamenii ospitalieri, care folosesc argumentele, nu jignirile. Erau 7-8 persoane care nu își doreau o discuție. Dacă vă că e un protest merg și întreb, există un dialog. Când vii doar să țipi și ești înregimentat politic, nu poate fi o abordare constructivă", a declarat Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.