Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestatarii din Provincie au ajuns la Bucureşti: Sute de oameni în Gara de Nord / VIDEO

captura facebook
protestatari Gara de Nord

Se anunţă un protest masiv în această seară în Piaţa Universităţii din Capitală. Mii de oameni din ţară li se alătură protestatarilor din Bucureşti pentru a încerca să stopeze legile justiţiei votate deja în Parlament. La această oră, sute de oameni sunt deja în Gara de Nord, acolo de unde vor pleca în marş spre mai multe locaţii din Capitală.

Citește și: A DEMISIONAT! Cine este PRIMUL MINISTRU care părăsește Guvernul – responsabil cu MILIARDE de EURO

Protestul, organizat sub sloganul "Toate drumurile duc la Bucureşti. Revoluţia generaţiei noastre”, va începe în jurul orei 18.00 în Piaţa Universităţii. Conform programului organizatorilor, protestatarii din alte oraşe din ţară vor fi aşteptaţi de către cei din Bucureşti la Gara de Nord până la ora 16.00. În acelaşi timp, la ora 10.00 vor pleca din zona Otopeni clujenii care au pornit, în urmă cu câteva zile, într-un "Marş al speranţei”, pe jos, urmând să treacă pe la Casa Presei Libere, Arcul de Triumf, sediul ALDE, sediul PSD, Piaţa Victoriei şi apoi Piaţa Universităţii, unde va începe protestul.

Citește și: Inevitabilul s-a produs! Președintele Klaus Iohannis a fost scos dintr-un live, fiindcă vorbea prea lent – Ce a intrat pe post, în locul șefului statului

Manifestanţii vor să plece în marş la 19.30 spre Palatul Parlamentului, trecând pe la "instituţiile confiscate de majoritatea parlamentară” - Avocatul Poporului, CCR, CNA. La ora 21.00, protestatarii ar urma să-şi aprindă lanternele telefoanelor şi să cânte Imnul. "Schimbarea începe cu noi şi nu se termină niciodată. E un drum lung, iar perseverenţa noastră în faţa corupţiei le va da şi celorlalţi încrederea şi speranţa că puterea este de fapt în mâinile noastre”, scriu organizatorii.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.