Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestatarul #rezist luat pe sus de polițiști declară 'război' statului: Ce a dezvăluit bărbatul despre momentul încătușării sale - VIDEO

Inquam Photos/ Octav Ganea
rezist va vedem proteste

Protestatarul anti-PSD reținut de polițiști vrea să dea statul în judecată. Bărbatul a fost încătuşat, vineri seară, când a proiectat mesajul "Rezist, vă vedem!”, pe faţada Muzeului Naţional de Artă. Acesta susţine că i s-ar fi pus două perechi de cătuşe și îi acuză pe poliţişti de abuz şi cere să-i fie puse la dispoziţie imaginile filmate de camerele de supraveghere din secţia de poliţie, ca să demonstreze că are dreptate.

Cristian Mihai Dide îi acuză pe poliţiştii care l-au încătușat că au acționat inuman şi cu mai multă forţă decât era nevoie.

"Facem demersuri să ne asigurăm că vor fi traşi la răspundere cei care au acţionat greşit. Lucrurile acesta va fi stabilit de către instanţă", a declarat Cristian Mihai Dide, conform Digi24.

Superiorii poliţiştilor anunţă însă că agenţii au respectat legea. Zeci de oameni care au văzut incidentul i-au luat apărarea protestarului anti-PSD. Bărbatul care a proiectat pe clădirea palatului regal simbolul rezistenţei împotriva PSD a fost amendat cu 2.600 de lei pentru că nu s-a legitimat şi a făcut scandal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.