Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestatarul Ceaușescu, amendat pentru că l-a înjurat pe Klaus Iohannis. Toți liderii politici au fost apostrofați de acesta

youtube
marian ceausescu

Un protestatar care-i reproșa de pe trotuar lui Klaus Iohannis nerespectarea promisiunilor făcute când a cerut votul oamenilor a fost luat de jandarmi, dus la Secția 3 de Poliție și amendat cu 300 de lei pentru „injurii“.

„Sunt la Secția 3, unde am fost adus să mi se înmâneze o amendă de 300 de lei pentru că, surpriză, după ce l-am apostrofat pe primul turist (...) al țării, imediat s-a primit ordin de la Mastan, șeful Jandarmeriei, sau de la dl. Pahonțu - SPP să fiu luat de acolo pentru că, culmea, perturb liniștea primului turist”, a spus Marian Moroșanu, cunoscut sub pseudonimul Ceaușescu, potrivit mediafax.

„Nu mi-e frică de amenzi”

El a anunțat că va contesta amenda în instanță.

„Pe mine nu mă sperie, pentru că eu în 89 am stat în fața gloanțelor, am ascultat simfonia gloanțelor, simfonia bâtelor. Să-mi fie acum frică de o amendă? Nu! Nu mi-este frică de amenzi”, a adaugat Moroșanu.

El i-a adresat reproșuri lui Klaus Iohannis, în timp ce ajungea la Cercul Militar național pentru a participa la evenimentul care marca 20 de ani de la aderarea României la NATO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.