Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proteste ale socialiștilor moldoveni în mai multe raioane împotriva guvernului și a președintelui Maia Sandu

captură facebook
chisinau moldova proteste

Noi proteste împotriva guvernării au avut loc sâmbătă, 5 noiembrie, în raioanele Drochia, Taraclia, Cahul, Ungheni și Cimișlia.

Reprezentanții PSRM în Parlament și administrația publică locală, alături de susținătorii săi și oameni simpli și-au exprimat dezacordul față de "acțiunile autorităților centrale de creștere a tarifelor la produse și servicii, de neglijare a intereselor administrațiilor locale, de persecutare a oponenților politici, de utilizare a instituțiilor statului în scopurile politice înguste ale partidului de la guvernare", transmite Știri.md.

"Oamenii condamnă ”vremurile bune” care au adus la sărăcirea fără precedent a populației, datorită cărora obiectele de menire socială din localități, inclusiv școlile și spitalele rămân fără finanțare, satele și orașele se cufundă în întuneric, iar cetățenii rămân de unii singuri în fața multiplelor probleme generate de conducerea țării, neștiind cum să supraviețuiască", se arată în comunicatul socialiștilor.

"Protestatarii au purtat pancarte pe care erau înscrise lozincile: Jos Guvernul PAS!; Stop sărăcie, dictatură, dezastru!; Opriți haosul!; Jos vremurile nebune!; Vrem dreptate!; Stop genocidului! etc.

Socialiștii sunt determinați să continue protestele și să consolideze societatea în vederea obținerii alegerilor anticipate parlamentare", se mai precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.