Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proteste anti-restricții și vaccinare în Capitală. Se cer demisii

breaking news

Zeci de oameni protestează joi în București pentru eliminarea stării de alertă, dar și pentru stoparea vaccinării copiilor împotriva COVID-19, decise de autorități pentru controlul pandemiei. Protestatarii au ieșit în stradă exact în a doua zi consecutivă cu un număr uriaș de infectări, peste 30.000.

Zeci de persoane s-au adunat în fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție joi dimineață, de la ora 10.30, pentru a cere analizarea recursurilor la anulările, decise de mai multe curți de apel din țară, referitoare la hotărârile CNSU și HG luate de autorități în pandemie.

Manifestanții cer și demisia actualului ministru al Sănătății, Alexandru Rafila, și a șefului DSU - Raed Arafat, a Avocatului Poporului - Renate Weber, dar și a coordonatorului campaniei de vaccinare - Valeriu Gheorghiță.

De asemenea, în afară de ridicarea stării de alertă, protestatarii cer eliminarea restricțiilor și încetarea vaccinării copiilor împotriva COVID-19.

La această oră, protestatarii s-au mutat în fața sediului Ministerului Sănătății, urmând apoi să se mute la sediul Avocatului Poporului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.