Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Protestele degenerează din nou în Franța: crește violența între protestatari și autorități; secție de poliție vandalizată

Twitter.com
protest franța

Protestele de la Nantes din Franța au fost din nou marcate de momente de tensiune marți, 28 martie, chiar dacă situația este relativ calmă, comparativ cu mobilizările anterioare. După ce au aprins mai multe obiecte, manifestanții au atacat fațada secției de poliție Olivier de Clisson, a informat Le Figaro.

Scandal a fost și în fața facultății Lyon-3 Jean Moulin. Ciocnirile dintre studenți au izbucnit în fața unității de învățământ dimineața devreme, potrivit informațiilor confirmate pentru Le Figaro. Un videoclip realizat la fața locului arată o luptă între aproximativ cincisprezece persoane, unele dintre ele cu glugă. Potrivit sindicatului de stânga Unef, ar fi un atac la adresa militanților, un sindicat studențesc de extremă dreapta. Acesta din urmă, care nu a putut fi atins, spune că se opune reformei pensiilor. "Nu cunoaștem înregistrarea administrativă a persoanelor care blochează, nici a celor care au avut scandalul", spune universitatea pentru Le Figaro.

Un șofer a forțat un blocaj rutier

De asemenea, în altă zona din Franța, un protestatar a fost lovit de un șofer care a forțat un blocaj rutier în această dimineață în Caen. Victima a fost spitalizată, iar șoferul, aflat pe fugă, este căutat în prezent, potrivit France 3 Normandie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.