Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proteste în Serbia: Mii de oameni au protestat împotriva violenţei după cele două atacuri armate

scoala belgrad

Mii de persoane au manifestat luni seara la Belgrad pentru a cere demisiile unor liderilor politici şi împotriva promovării violenţei în mass-media, la câteva zile după două atacuri armate care s-au soldat cu 17 morţi, în special într-o şcoală, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Manifestanţii s-au adunat în faţa Parlamentului, în centrul Belgradului, la apelul mai multor partide de opoziţie de dreapta şi de stânga, având ca slogan "Serbia împotriva violenţei".

"Suntem aici pentru că nu mai putem aştepta. Am aşteptat prea mult, am tăcut prea mult, am întors capul prea mult timp", a afirmat, în faţa mulţimii, Marina Vidojevic, profesoară la o şcoală primară.

"Dorim şcoli, străzi, sate şi oraşe sigure pentru toţi copiii", a adăugat ea, înainte ca manifestanţii să se îndrepte spre sediului guvernului.

Într-o atmosferă de profundă tristeţe şi furie, mii de cetăţeni şi-au luat rămas bun sâmbătă de la victimele celor două atacuri armate comise săptămâna trecută în Serbia, soldate cu 17 morţi şi 21 de răniţi, notează EFE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.