Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestele au fost INTERZISE: condiție imposibilă impusă celor care ar vrea să se revolte

pumn

Organizarea unor proteste în perioada următoare în România pare o misiune imposibilă. Sub umbrela măsurilor de combatere a pandemiei autoritățile au impus o serie de condiții extrem de dificile pentru cei care ar vrea să se revolte în stradă.

În documentul oficial se spune că pot protesta doar cei vaccinați împotriva Sars-Cov-2, într-un număr de cel mult 100 de persoane. De asemenea, pot protesta cei care  se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Deci, în cazul unui protest cu 99 de oameni vaccinați și 1 nevaccinat, autoritățile au putea interveni în forță.

În plus de asta este cunoscut faptul că cei nemulțumiți care au ieșit deja în stradă sunt fix cei care nu sunt vaccinați sau care se împotrivesc certificatului verde.

„Se propune ca, pentru o perioadă de 30 zile, mitingurile și demonstrațiile să poată fi organizate cu participarea a cel mult 100 de persoane și doar dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în hotărârea CNSU.

DOCUMENTUL POATE FI CONSULTAT AICI!.

Activități pe care le poți face doar dacă ai certificat verde .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.