Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTESTUL MAGISTRAȚILOR îl ține la 220 pe fostul primar Oprescu - Dosarul în care a primit 5,4 ani de închisoare amânat și martorii DNA trimiși acasă

sorin oprescu

Dosarul în care procurorii DNA dar și Sorin Oprescu au apelat decizia Tribunalului București de condamnare a edilului s fost amânat, miercuri, pentru 12 februarie, pe fondul protestului de la instanță.

Concret, la termenul de miercuri, la instanță au venit doi martori esențiali din dosar, ce au fost citați anterior de mai multe ori.

Citește și: Protestul personalului din Justiție TRIMITE la PLIMBARE un martor din dosarul lui Marian Vanghelie - Când se va relua procesul

Este vorba de Nadina Rus și de Gigi Grigore Rus, soțul acesteia, iar cei doi au fost nevoiți să plece de la instanță după ce magistrații din completul de judecată au anunțat că dosarul nu se va judeca pe fondul protestului.

Astfel, instanța a stabilit ca audierile să fie reluate în 12 februarie, dată la care cei doi martori propuși pentru reaudiere de către procurorul DNA vor fi din nou chemați la instanță.

Citește și: Sentințe grele în dosarul lui Sorin Oprescu - Cea mai mare pedeapsă este de 13 ani și 4 luni de detenție

Sorin Oprescu a fost prezent în sala de judecată și a privit critic la cele discutate de magistrații din complet legate de  amânarea judecării cazului său.

De la debutul protestului magistraților mai multe dosare de mare corupție au fost amânate între care cele ale Elenei UDrea cu Ioana Băsescu sau Vasile Blaga.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.