Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protocol de asociere Metrorex-Primăria Sectorului 6 pentru noi căi de acces modernizate sau reamenajarea zonelor adiacente staţiilor de metrou

ceccarbusinessmagazine.ro
metrou metrorex

Noi căi de acces modernizate sau reamenajarea zonelor adiacente staţiilor de metrou de pe raza sectorului 6 vor fi realizate datorită asocierii Metrorex şi a Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii cu Primăria Sectorului 6, conform unui comunicat al Metrorex remis, luni, AGERPRES.

"Consiliul de Administraţie al Metrorex a avizat în şedinţa de astăzi, 31.10.2022, Protocolul de Asociere ce urmează a fi semnat de către părţi. Acesta prevede crearea de noi căi de acces, modernizarea sau reamenajarea zonelor adiacente ale unor staţii de metrou şi alte tipuri de intervenţii necesare în urma elaborării documentaţiilor tehnice, din zona administrativ-teritorială a Sectorului 6", se menţionează în comunicat.

Finanţarea activităţilor de modernizare şi reamenajare se va realiza din bugetul local al Sectorului 6 şi/ sau alte surse legal constituite, după caz. Metrorex va oferi asistenţă tehnică la elaborarea proiectelor tehnice şi pe parcursul derulării lucrărilor, potrivit Agerpres.

După realizarea obiectului asocierii, noua infrastructură dezvoltată care va fi aferentă staţiilor de metrou va intra în proprietatea statului şi în concesiune către administratorii bunurilor vizate de protocol, se precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.