Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTV în pericol să îşi piardă simbolul. Andreea Esca, pe picior de plecare

protv

Jurnalistul simbol al televiziunii din Pache Protopopescu - Andreea Esca - este pusă în situaţia de a alege dacă va continua în cadrul PROTV.

Între timp, Claudiu Pândaru și Cristian Hostiuc se pare că ar fi fost dați afară de la emisiunea ”După 20 de ani”. Decizia a fost luată de noul șef al PRO TV, care a cerut ca nimeni dintre cei care lucrează la Mediafax Group (în proprietatea lui Adrian Sârbu) să nu mai apară și la PRO TV.

Gândul și Ziarul Financiar au rămas în proprietatea lui Adrian Sârbu după ruptura acestuia de PRO TV în august 2013, scrie Pagina de Media.

Lucia Antal, PR & Marketing Manager Pro TV, a declarat că emisiunea După 20 de ani va continua și că în platou, alături de Cristian Leonte, vor fi prezenți diferiți jurnaliști în funcție de invitat.

„Formatul emisiunii îl are pe Cristian Leonte gazdă, alături de jurnaliști invitați în studio. În emisiune, vor fi invitați diferiți jurnaliști, în funcție de invitatul din platou".

Această decizie face parte din ofensiva declanșată de Cesnavicius împotriva a tot ceea ce a reprezentat Adrian Sârbu în Grupul PRO. Noul director le-a cerut și altora să-și întrerupă relațiile cu Mediafax Group, cum ar fi Oana Cuzino și Andreea Esca.

Oana Cuzino a renunțat deja la conducerea revistei CSID pentru a putea să-și continue aparițiile la PRO TV, la emisiunea „Ce se întâmplă doctore?".

Andreea Esca nu a dat încă un răspuns, însă se spune că zilnic se fac presiuni asupra ei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.