Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ProTV 'şi-a DISTRUS' concurenţa: Noi audienţe fabuloase pentru 'Românii au talent'

pro tv sigla

Emisiunea „Românii au talent”, difuzată de televiziunea Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, vineri seară, în intervalul de difuzare 20.29 – 23.33, în care a fost urmărită de peste 2,5 milioane de telespectatori la nivel naţional. Show-ul a fost urmărit de 2.572.000 de telespectatori la nivel naţional, înregistrând 14,4 puncte de rating şi 34,2% cotă de piaţă. Pe cel de-al doilea loc în clasament s-a situat Kanal D, cu 6,2 puncte de rating şi 14,8% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Pro TV.

Citește și: Mare atenţie! Fiscul pregăteşte AMENZI drastice – mii de români sunt VIZAŢI

Pe segmentul publicului comercial, format din telespectatori din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea „Românii au talent” a înregistrat 14,1 puncte de rating şi 43,6% cotă de piaţă, de peste trei ori mai mult decât postul de televiziune care s-a situat pe cel de-al doilea loc în clasament, Kanal D. Această televiziune a obţinut, în acelaşi interval de difuzare, 4,1 puncte de rating şi 12,6% cotă de piaţă. La nivel urban, emisiunea „Românii au talent” a înregistrat 14,1 puncte de rating şi 34,1% cotă de piaţă. Cel de-al doilea loc în top a fost ocupat de Kanal D, care a obţinut 5,9 puncte de rating şi 14,2% cotă de piaţă.

În minutul de maximă audienţă la nivel naţional, 22.08, emisiunea era urmărită de 3.283.000 de telespectatori. Vinerea viitoare, de la 20.30, Pro TV va difuza ultima ediţie de preselecţii din sezonul 8 „Românii au talent”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.