Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Provocare uriașă în plin scandal Schengen: AUR predă PSD semnăturile strânse în campania 'Jos Iohannis'

Facebook
George Simion

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) predă joi Partidului Social Democrat semnăturile strânse în campania „Jos Iohannis”: „AUR intenționează să readucă astfel în atenția partidelor aflate la putere voința exprimată de o parte importantă a electoratului pentru demiterea din funcție a Președintelui”.

AUR predă PSD semnăturile strânse în campania „Jos Iohannis”, în cadrul unei acțiuni publice organizată joi la sediul central al social-democraților, la ora 13.00, anunță formațiunea.

„AUR intenționează să readucă astfel în atenția partidelor aflate la putere voința exprimată de o parte importantă a electoratului pentru demiterea din funcție a Președintelui. Legitimitatea lui Klaus Iohannis a fost din nou pusă în discuție în această săptămână, odată cu declarațiile revoltătoare făcute de acesta în apărarea statului austriac, în contextul blocării proiectului de aderare a țării noastre la spațiul Schengen”, potrivit comunicatului de presă.

Campania „Jos Iohannis”, conform AUR, a adunat peste două milioane de semnături în perioada 1 noiembrie 2021 - mai 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.