Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Provocarea PNL pentru Ponta: Băsescu ar trebui suspendat, dar Ponta nu are tupeu

base-suspendat

Suspendarea preşedintelui Traian Băsescu a revenit în agenda publică. Înainte de terminarea mandatului, preşedintele este în continuare subiect principal, în detrimentul temelor relevante, cum ar fi campania sau discuţia despre candidaţii care vor cea mai înaltă poziţie în stat.

Premierul spune că preşedintele ar putea fi suspendat chiar şi în ultima zi a mandatului dacă va continua campania pentru Elena Udrea.
De altfel, ideea pare să fie susţinută de mai multe partide, nu doar de PSD.  Chiar şi Mihăiţă Calimente, reprezentant al PNL, s-a arătat de acord cu un potenţial demers de acest fel, dar a explicat că premierul nu îl va iniţia.
"Da, ar trebui suspendat, dar domnul Ponta nu va face nimic niciodată. Ca domnul Şerbănescu, sunt de părere că cei doi îşi fac campanie. reciproc. Dacă domnul Ponta porneşte acest proces de suspendare, noi vom fi alături de dânsul. Vă dau în scris că domnul Ponta nu o va face.", a spus Calimente la Antena 3.
Daniel Barbu, senator PLR, a explicat că există timp pentru un astfel de demers. "Ar fi plauzibil să se întâmple după al doilea tur. Ar fi timp ca Parlamentul să declanşeze toate procedurile. Este posibil să avem, ascultându-l pe domnul premier, să avem o suspendare, care ar fi o reparaţie simbolică."
Profesorul Ilie Şerbănescu şi-a exprimat scepticismul şi a explicat că nu crede în rivalitatea dintre premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu: "Mie mi se pare în continuare că domnul Băsescu şi domnul Ponta îşi fac campanie reciproc. Asta au făcut de la semnarea pactului şi asta fac şi în continuare."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.