Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Provocări din USR PLUS înaintea ședinței Coaliției: Vlad Voiculescu spune că ar putea fi nominalizat din nou la Sănătate / VIDEO

Inquam Photos / Ilona Andrei
Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, demis săptămâna trecută, a declarat luni la Europa FM că nu este exclus să fie tot el propus să preia șefia ministerului. Afirmația vine cu câteva ore înaintea ședinței din această după-amiază a coaliției de guvernare în care se va discuta calea de urmat în Guvern după ce USR PLUS cere schimbarea premierului pentru felul în care a fost remaniat ministrul Sănătății.

„Eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă”, a spus Voiculescu, despre revenirea sa la minister.

Continuarea dialogului:

Europa FM: Adică, azi la negocieri, coaliția se duce cu numele dumneavoastră?

Vlad Voiculescu: Asta e treaba Coaliției

Europa FM: Pentru dumneavoastră există speranță că veți fi propus, din nou, ca ministru?

Vlad Voiculescu: Speranța mea e mai puțin legată de punctele acestea, vă spun foarte onest că sunt dezamăgit la nivel personal și afectat. Dincolo de asta, nu e o funcție de care să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate.

Europa FM: Adică nu excludeți o întoarcere în Minister într-o formă sau alta.

Vlad Voiculescu: Nu, deci aș exclude lucrul ăsta. Dacă aș avea ceva să-mi reproșez cu adevărat, nici nu aș avea curajul să spun lucrul ăsta.

Europa FM: Dar mai puteți lucra cu domnul Cîțu?

Vlad Voiculescu: Cu domnul Cîțu îmi închipui că este greu de lucrat, pentru mine, presupun că și pentru dumnealui, între timp. Dar, am mai spus-o, domnul Cîțu nu a demonstrat nici leadershipul, nici spiritul de echipă, nici înțelepciunea politică, nici nimic din toate acele abilități care credeam noi că îl califică pentru funcția de premier

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.