Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PS Macarie lansează cartea lunii: '10 ani cu mitropolitul meu, Batolomeu Anania (1998-2008). Amintiri la capătul dorului'

Una dintre cele mai așteptate cărți de învățătură ortodoxă și memorialistică urmează să aibă parte de o lansare oficială și la Iași! ”10 ani cu mitropolitul meu, Batolomeu Anania (1998-2008). Amintiri la capătul dorului” este volumul semnat de Preasfințitul Părinte Macarie Drăgoi, episcopul Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord.

Tipărit la Editura Polirom, volumul aduce în fața cititorilor mărturii unicat despre marele mitropolit și om de litere, cel care a fost Bartolomeu Anania, prin relatarea lor de către cel care i-a fost ucenic, PS Macarie.

Lansarea cărții va avea loc marți, 14 decembrie, la ora 19:30, în sala ”Iustin Moisescu” din cadrul Ansamblului Mitropolitan din Iași.

Înainte de lansarea volumului ”10 ani cu mitropolitul meu, Batolomeu Anania (1998-2008). Amintiri la capătul dorului” are loc, de la ora 18:30, conferința cu tema ”De ce mă simt singur într-o eră a comunicării?”, la care, alături de episcopul Macarie, vor participa și preotul Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor, și scriitorul și jurnalistul Grigore Elisei.

Ambele evenimente vor fi transmise în direct pe portalul Doxologia.ro și ASCOR Iași.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.