Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a decis cine va fi noul ministru al Apărării (Surse)

PSD
PSD partid

Consiliul Politic Naţional al Partidului Social Democrat se reuneşte luni, de la ora 16.00, la sediul central al PSD din Şoseaua Kiseleff, pe agenda conducerii social-democrate fiind nominalizarea unui nou ministru la Apărare, după demisia lui Vasil Dîncu.

Surse din PSD ne-au precizat că în această dimineață s-a ajuns la o decizie, iar ministrul desemnat de partid pentru a prelua funcția de ministru al Apărării este Angel Tîlvăr, în prezent șeful Comisiei de Afaceri Europene din Senat.

Pentru această funcție a mai fost vehiculat și numele europarlamentarului Mihai Tudose, dar se pare că acesta va rămâne la Bruxelles.

Iniţial, preşedintele PSD Marcel Ciolacu anunţa, imediat după demisia lui Vasile Dîncu, că partidul nu se grăbeşte să vină cu o propunere la Apărare, pentru că interimarul, premierul Nicolae Ciucă, a condus acest minister şi a fost şef al Statului Major al Armatei, astfel că poate rămâne în funcîie pe durata celor 45 de zile prevăzute de lege. Marcel Ciolacu mai afirma, întrebat dacă s-au putea face un schimb între ministere, că discuţiile se duc în coaliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.