Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a decis pe cine va susţine în lupta pentru Sectorul 1: Ce a spus candidatul social-democraţilor

psd sigla

Deputatul social-democrat Dan Tudorache şi-a depus joi candidatura pentru funcţia de primar în sectorul 1, unde spune că se simte "de-al casei", pentru că este născut şi locuieşte în această zonă. "Am trăit astăzi un moment de emoţie. Şi vreau să le spun bucureştenilor că voi fi un primar bun, cu experienţă, pentru că eu am ocupat mai multe funcţii în ultimii 10 ani în administraţia locală - consilierul primarului Vasile Gherasim (2001-2004), am fost consilier general, local, viceprimar, deci am o experienţă redutabilă, cunosc foarte bine sectorul 1. Cunosc toate cele 1.340 de străzi din sectorul 1, cunosc problemele acestui sector, deci eu consider că voi face faţă cu brio postului de primar al sectorului 1. Şi am candidat pentru Primăria sectorului 1, pentru că sunt născut în acest sector, am locuit şi locuiesc în sectorul 1, deci sunt de-al casei. Şi sper ca cetăţenii acestui sector să fie mulţumiţi de mine ca primar", a declarat Dan Tudorache, după depunerea candidaturii.

Dacă va fi ales primar, Dan Tudorache doreşte să continue ceea ce s-a făcut în sectorul 1, printre priorităţi aflându-se şi finalizarea reabilitării blocurilor. "Doresc să încep reabilitarea termică la case, să promovez un proiect de punere de panouri fotovoltaice pe blocurile din sectorul 1. Vreau mai mult de trei creşe în sectorul 1, în momentul de faţă sunt doar trei, este insuficient pentru 240.000 de locuitori. Şi vreau să mă aplec mai mult peste şcoli, grădiniţe, e mult de muncă şi eu zic că şi cu ajutorul bugetului Primăriei sectorului 1 şi cu consilierii pe care îi voi avea să pot duce la îndeplinire toate priorităţile pe care le am", a adăugat Tudorache.

El spune că îşi va face campanie în primul rând pe stradă, dar şi pe Facebook. "Încercăm şi pe Facebook. E mai nou pentru PSD campania pe Facebook, dar e un segment care trebuie abordat şi în primul rând eu vreau ca cei cu care interacţionez pe Facebook să-i invit la vot, indiferent cu cine votează să se prezinte. (...) Cred că prezenţa la vot va fi puţin peste 50%, cam aşa a fost prezenţa şi acum 4 ani şi acum 8 ani. Eu sper ca lumea să vină la vot peste 60%", a afirmat Tudorache. Vasile Gherasim, coordonatorul campaniei candidatului PSD la Primăria sectorului 1, s-a arătat convins că Dan Tudorache va avea prima şansă la locale, întrucât are experienţă în administraţia locală şi este şi o persoană cunoscută. El a adăugat că principala problemă a sectorului o reprezintă curăţenia. "Noi urmărim să răspundem unor îngrijorări ale populaţiei. Principala problemă din sectorul 1 este curăţenia, ceea ce nu a fost niciodată. Şi asigurăm că vom face faţă acestui fenomen. O altă problemă mare care rezultă din sondaje este securitatea individului. Avem o poliţie locală, o poliţie naţională, foarte multe firme de pază şi protecţie, toate trebuie să concure la întronarea unui climat de siguranţă mult mai mare în sector şi va fi una dintre preocupările principale ale grupului care va funcţiona în jurul primarului Dan Tudorache", a arătat Gherasim, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.