Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a depus lista de candidaţi pentru Parlament la Biroul Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud

psd sigla

Organizaţia PSD Bistriţa-Năsăud a depus miercuri, la sediul Biroului Electoral Judeţean, lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare, cei nominalizaţi venind însoţiţi de către secretarul executiv al filialei judeţene, Romeo Florian, de primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, dar şi de alţi membri de partid.

Cei trei parlamentari actuali ai PSD au fost reconfirmaţi pe listă pe locuri eligibile. Doina Pană, fost ministru al Apelor şi Pădurilor, deschide lista pentru Camera Deputaţilor, urmată de Daniel Suciu, în prezent secretar al comisiei de mediu din Camera Deputaţilor. Senatorul Ioan Deneş, preşedinte al comisiei de administraţie, ocupă primul loc pe lista pentru Senat. "Am încercat, pe lângă oameni cu experienţă, care au deja un mandat în Parlamentul României, să aducem în listă oameni tineri, dintr-o plajă destul de largă de activitate: agricultură, zona privată, sănătate, învăţământ - oameni care să se ducă acolo să îi reprezinte pe cetăţenii judeţului, care să poată face parte din comisiile parlamentare", a declarat secretarul executiv al PSD Bistriţa-Năsăud.

Filiala şi-a propus ca, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, să obţină trei posturi de deputat şi unul de senator. Deputatul Doina Pană consideră că echipa de candidaţi a PSD este una "foarte echilibrată". "Echipa cu care pornesc la drum este foarte echilibrată. Avem tineri, avem femei, avem oameni cu experienţă. Pornim la drum să reprezentăm cetăţenii României printr-un program de guvernare pe care îl vom susţine, dar şi să reprezentăm cetăţenii acestui judeţ", a afirmat Doina Pană. Până la această dată, la sediul BEJ Bistriţa-Năsăud au mai depus liste de candidaţi PRU, UDMR şi ALDE, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.