Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a mai încasat o lovitură: Un om important din partid a dezertat la Tăriceanu

tariceanu dragnea

Directorul economic al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, Constantin Boliacu, fost vicepreşedinte al PSD Suceava şi consilier judeţean, s-a înscris în ALDE şi va fi candidatul acestei formaţiuni politice pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi.

Boliacu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a demisionat din toate funcţiile pe care le avea în PSD, acuzându-i pe social-democraţi că nu au respectat procedurile în desemnarea candidatului pentru Primăria Rădăuţi, el fiind unul dintre cei care îşi doreau această funcţie. ''Nu a fost o competiţie corectă, nu s-au făcut sondaje aşa cum s-a promis'', a spus Boliacu. Totodată, fostul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava, Petru Carcalete, fost membru PNL, şi-a anunţat înscrierea în ALDE. El doreşte să facă echipă cu Constantin Boliacu pentru funcţia de viceprimar la Rădăuţi.

Liderul organizaţiei judeţene a ALDE, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, candidat al partidului pentru funcţia de primar al Sucevei, a spus că această aceasta este echipa câştigătoare la Rădăuţi. ''ALDE se întăreşte pe zi ce trece. Începem să creştem şi asta ne dă speranţe mari în câştigarea Primăriei Suceava şi a preşedinţiei Consiliului Judeţean. Avem şi alte idealuri de atins, obiective pe care le putem atinge cu oameni serioşi şi credibili (...). Vă anunţ echipa câştigătoare de la Rădăuţi: primar Boliacu şi viceprimar Carcalete. Tandemul ăsta are experienţa necesară pentru a face din Rădăuţi un oraş emblemă", a afirmat Ştefan Băişanu, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.