Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD acuză ACL de fraudă electorală în Timiş

psd

Presedintele PSD Timis, Titu Bojin, a declarat, luni, ca nu exclude ideea unei fraude electorale din partea ACL în Timisoara, unde candidatul Klaus Iohannis a obtinut 42,03%, iar Victor Ponta 22,96% din sufragii.

'Eu zic ca nu e un rezultat grozav, dar nici unul dezastruos, care sa ne demobilizeze. Dimpotriva, trebuie sa vedem ce înseamna prezenta foarte mare la urne, ceea ce nu s-a prea întâmplat în judet, sa depasim 50% în ultimii ani de zile. Sigur ca trebuie sa vedem si ce s-a întâmplat în unele dintre organizatii, acolo unde listele speciale au adus în sectiile de votare 160% votanti (fata de buletinele de vot estimate initial pentru acestea, n.r.). Nu excludem nici ideea unei fraude electorale în Timisoara', a afirmat Titu Bojin.
Pe de alta parte, liderul PNL Timis, primarul Nicolae Robu, le-a multumit timisorenilor si timisenilor pentru prezenta la urne si pentru voturile acordate lui Klaus Iohannis, care au clasat Timisoara si judetul mult peste media pe tara. 'Rezultatele obtinute în Timis sunt mult peste media pe tara, iar în Timisoara rezultatul este si mai bun. Le multumesc timisorenilor în primul rând pentru prezenta buna la vot, iar eu sunt convins ca pentru turul doi va fi o mobilizare si mai buna a electoratului de dreapta, care vrea ca România sa se îndrepte pe o linie care sa dea poporului român sansa la prosperitate', a spus Nicolae Robu.
Robu a mai declarat, pentru AGERPRES, ca Iohannis a câstigat inclusiv în localitatile din judet unde primarii au trecut la PSD în baza Ordonantei 55.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.