Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD acuză PNL că folosește fake-news-uri grosolane pentru impunerea Stării de Alertă: 'Riscă scandaluri diplomatice'

pn psd pnl

PSD acuză PNL că, pentru a impune încă o lună de stare de alertă, liderii liberali folosesc „fake-news-uri grosolane”, riscând scandaluri diplomatice. „Liderii țării își mint fără jenă poporul în timp ce-i umblă în buzunare”, mai susțin social-democrații.

„Ca să impună țării încă o lună de stare de alertă, liberalii folosesc fake-news-uri grosolane, riscând scandaluri diplomatice. Liderii țării își mint fără jenă poporul în timp ce-i umblă în buzunare! Ministrul Sănătății a transformat noile măsuri de relaxare anunțate de președintele Franței în restricții cu care să-i sperie pe români. În epoca liberalizării globle a informației, doar un liberal de provincie mai poate crede că păcălește pe cineva răstălmacind scandalos declarațiile lui Macron”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Citește și: Motivarea CCR care scoate interceptările SRI din dosarele penale: de ce i-au dat judecătorii dreptate lui Valeriu Zgonea

Social-democrații susțin că ministrul Sănătății a ”copiat exemplul șefului său suprem de la Cotroceni”, de acum două luni.

„atunci, #Klaustrofobia instaurată printre români era prelungită cu exemple inventate despre infectări la școlile redeschise în Franța. Minciuna prezidențială a rezistat doar două zile, iar presa l-a făcut pe Iohannis să-și înghită pe nemestecate fake-news-ul. Nu demult, PNL își acuza un adversar că minte cum respiră. Azi, liberalii mai degrabă și-ar ține respirația decât să înceteze a mai minți”, mai arată social-democrații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.