Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD acuză PNL că 'laudă măsurile luate de Gheorghiu-Dej și Ceaușescu': Prietenia cu URSS, naţionalizarea, colectivizarea, printre reperele planului de redresare

MAE
Victor Negrescu

Guvernul a organizat joi seara, la un hotel din Bucureşti, un eveniment de lansare a proiectului Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis. Europarlamentarul PSD Victor Negrescu acuză PNL, într-o postare distribuită şi pe pagina oficială de Facebook a PSD, că documentul prezentat de PNL laudă lăsurile luate în perioada comunistă.

"Reperele care au stat la baza planului național de redresare și reziliență prezentat ieri de PNL sunt prietenia cu URSS, interzicerea întreruperii cursului sarcinii, naționalizarea, colectivizarea și sistematizarea.

Nu este o glumă, acest lucru este scris în primele sliduri prezentate ieri, disponibile în documentul oficial accesibil pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene. PNL practic laudă măsurile luate de Gheorghiu-Dej și Ceaușescu. Guvernul consideră că ce au făcut cei doi sunt modele pentru ce vor să facă în România.

Acum înțeleg atitudinea lor și de ce nu au făcut niciun fel de consultări. Probabil că de acolo au luat exemplul cu odele făcute ieri la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Trist, că “marele” PNL doar atâta poate și că prin astfel de erori își arată incompetența dar și faptul că nu are nicio legătură cu istoria sa.

Link-ul la document: https://mfe.gov.ro/.../6760ee6d1224bb0b47c74cb995abca36.pdf.", scrie Negrescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.