Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD acuzat ca face campanie in mod ILEGAL

campanie

Campania electorala a luat sfarsit oficial sambata, la 07.00 dimineata. Astfel sambata au fost interzise orice fel de actiuni de campanie. Insa ACL sustine ca PSD-ul a contiunuat campania negativa impotriva lui Klaus Iohannis si sambata in ciuda interdictiilor legale.

PSD ar fi lipit "materiale electorale denigratoare" la adresa lui Iohannis, chiar langa sectiile de votare pentru a da un ultim imbold alegatorilor sa nu il voteze pe candidatul ACL.

"Cu toate că în mod legal campania electorală s-a încheiat, PSD continuă să ducă mai departe atacurile murdare cu care ne-a obișnuit până acum, de denigrare a candidatul Alianței Creștin-Liberale, Klaus Iohannis, prin lipirea unor materiale denigratoare în proximitatea secțiilor de votare.

Solicităm pe această cale Poliției Române și Jandarmeriei să fie obiectivi în aplicarea legii și să fie atente la astfel de încălcări ale legii.

Ne-a fost adus la cunoștință faptul că aceste materiale negative la adresa lui Klaus Iohannis au fost împărțite și lipite în majoritatea județelor din țară. Sunt județe în care au fost făcute plângeri în această seară la Poliție și Parchet", anunta ACL intr-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.