Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Antonescu este un om politic distrus

crin antonescu

Fostul lider al PNL Crin Antonescu le-a dat o sansa importanta celor din PDL sa revina la putere, din cauza ambitiilor personale, supunând astfel România unui risc major, din ratiuni strict politice, considera europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

'Crin Antonescu însusi este un om politic distrus, care a periclitat viitorul tarii prin ruperea USL si alierea cu PDL. (...) În ultima sa aparitie publica, domnul Crin Antonescu s-a lansat în a face tot felul de evaluari cu privire la scena politica din prezent, ignorând faptul ca el este cel care a rupt USL si care a dat o sansa importanta celor din PDL sa revina la putere, din cauza ambitiilor personale. Crin Antonescu catalogheaza carierele altor actori politici, fara sa vada însa ca el însusi este un om politic distrus, care si-a periclitat nu numai propria cariera, ci si viitorul tarii', a afirmat Negrescu într-un comunicat transmis AGERPRES.
Potrivit acestuia, prin ruperea aliantei votata în proportie covârsitoare la ultimele alegeri parlamentare si prin alierea partidului sau cu oamenii care au distrus economia si nivelul de trai al românilor în 2010 si 2011, 'Crin Antonescu a supus România unui risc major - acela de a zadarnici toate eforturile depuse în ultimii doi ani si de a anula toate progresele înregistrate de actuala guvernare'.
'Partidul Social Democrat si-a facut întotdeauna datoria fata de oameni si a pus mereu masurile concrete pentru români pe primul loc, înaintea oricaror calculele politice. În schimb, oameni precum Crin Antonescu si altii din jurul sau au aratat ca sunt dispusi sa abandoneze imediat un proiect national si un angajament luat în fata românilor, daca acest lucru le permite obtinerea de avantaje politice pe termen scurt. PSD are toate motivele sa fie mândru de ceea ce este - un adevarat partid social-democrat, modern si european, cea mai importanta forta de stânga din România', sustine Victor Negrescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.