Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD anunță noi cifre pentru mega-mitingul de sâmbătă: CIFRA URIAȘĂ de participanți este FĂRĂ PRECEDENT

miting proteste guvern piata victoriei

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că la mitingul de protest de sâmbătă vor fi prezenți între 400.000 și 600.000 de oameni, de trei-patru ori mai mult decât estimaseră inițial organizatorii.

”Prezența la mitingul de mâine (sâmbătă - n.r.) va depăși cel puțin de trei patru ori cifrele pe care le-am estimat inițial”, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, după ce, inițial, estimase o prezență de peste 150.000 de oameni.

Citește și: EXCLUSIV! Dezastru în sistemul medical! Pacienții în mare pericol! De ce nu vor mai putea primi pacienții bilete de trimitere

El a mai spus că Piața Victoriei și bulevardele adiacente vor fi blocate sămbătă seara.

”Suntem pregătiți pentru acest aflux imens de oameni care vor să participe la mitingul de protest împotriva Statului Paralel și împotriva sistemului securist. Sunt județe, cum ar fi Constanța, Vrancea, Olt, Dolj, Giurgiu, Vâlcea, Argeș, Iași și așa mai departe, în care lista celor care doresc să participe la miting depășește cu de 20-30 de ori capacitatea noastră de transport”, a adăugat el.

Citește și: S-a aflat! Ce premiu pun la bătaie cei de la Pro TV pentru noua emisiune “Ninja Warrior România”

Codrin Ștefănescu a spus că vor să vină la miting nu numai membrii de partid, ci și oameni care vor să protesteze împotriva abuzurilor din Justiție.

”S-a depășit cu foarte-foarte mult tot ce am analizat noi inițial. Prin urmare, știrile care apar că PSD cu japca duce lumea la miting sunt o propagandă mincinoasă de tip securistoid. O să punem la dispoziție după miting lista întreagă a orașelor și a zonelor în care cererile au fost copleșitor mai mari față de posibilitățile pe care le-am putut organiza. Pur și simplu, este bătaie pe loc. Pentru fiecare loc îân autocar sau în mașinile care pleacă este o concurență și există discuții încă la nivel de teritoriu cum se întocmesc aceste liste”, a adăugat Ștefănescu.

Citește și: Breaking News! Ce a decis instanța în dosarul Dragnea

El a mai spus că tinerii vor veni la București cu mașinile personale, iar trenurile din toată țara cu destinația București vor fi pline.

Partidul Social Democrat (PSD) a anunțat că, sâmbătă, 9 iunie, va organiza, în Piața Victoriei, între orele 20.00 și 22.00, un miting împotriva abuzurilor.

Citește și: Peste 5 mii de persoane vor rămâne fără loc de muncă: Un gigant prezent și în România face concedieri în masă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.