Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD anunță primele planuri de investiții pentru data când premier va fi Marcel Ciolacu

PSD
Marcel Ciolacu

Ministrul Florin Spătaru a declarat luni, la Dolj, că la ministerul Economiei, în noul program de guvernare, cu Marcel Ciolacu prim-ministru al României, vor propune mai multe scheme sectoriale pe dezvoltare industrială. El a precizat că Programul Operaţional Tranziţie Justă trebuie să îşi intre în rol, iar aceşti bani, cei 2,2 miliarde de euro, trebuie să se regăsească cât mai repede în investiţii pentru că orice zi pe care o pierdem neutilizând aceşti bani practic înseamnă o pierdere atât la bugetul de stat cât şi pentru comunităţi.

Primele planuri vin de la Ministerul Economiei

”Avem în continuare planuri de dezvoltare. La ministerul Economiei, în noul program de guvernare, cu Marcel Ciolacu prim-ministru al României, vom propune mai multe scheme sectoriale pe dezvoltare industrială şi mă aştept ca în judeţul Dolj să fie companii care să vină să aplice pe această zonă”, a spus ministrul.

Spătaru a precizat că ”Programul Operaţional Tranziţie Justă trebuie să îşi intre în rol, iar aceşti bani, cei 2,2 miliarde de euro, trebuie să se regăsească cât mai repede în investiţii pentru că orice zi pe care o pierdem neutilizând aceşti bani practic înseamnă o pierdere atât la bugetul de stat cât şi pentru comunităţi”.

”Eficienţa unor scheme de ajutor de stat, a unor strategii de dezvoltare industrială este bazată pe nivelul de cunoaştere şi de absorbţie a acestor fonduri. Mă bucur că văd această dorinţă a mediului de afaceri de a continua investiţiile, programele pe care le au şi tocmai de aceea consider că Ministerul Economiei şi Guvernul României trebuie să fie partenerul mediului de afaceri”, a spus Florin Spătaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.