Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, apel către PNL: Să lase Guvernul Ponta sa îşi continue activitatea

PSD

Liberalii trebuie sa lase Executivul condus de Victor Ponta sa îsi continue activitatea în interesul românilor, a declarat, marti, deputatul Ionel Arsene, presedintele Partidului Social Democrat (PSD) Neamt.

'Constatam în ultima perioada o intensificare a criticilor actului de guvernare venite din zona conducerii Partidului National Liberal (PNL). Cel mai probabil, acest lucru este motivat de rezultatul alegerilor prezidentiale. Din pacate, conducerea PNL fie confunda lucrurile, fie nu întelege rolul presedintelui României. Seful statului nu este premier, asa cum ne-au obisnuit Traian Basescu si guvernele sale, nu se poate substitui acestuia si nu poate impune o directie de actiuni guvernului', a declarat liderul PSD Neamt.
Parlamentarul a mai aratat ca 'este foarte surprinzatoare dorinta PNL, exprimata prin intermediul lui Klaus Iohannis, de a prelua puterea în România'.
'În primul rând, o astfel de afirmatie tradeaza adevaratele intentii ale acestui partid si ale celui care a fost ales presedinte. Dorinta lor nu are nicio legatura cu viitorul României. Acesti oameni îsi doresc doar controlul asupra tarii, asupra Guvernului, Presedintiei si Parlamentului. Pentru ei, binele românilor nu este un obiectiv, ci doar fatada în spatele careia îsi ascund pofta de putere', a precizat deputatul Ionel Arsene.
Liderul PSD Neamt s-a referit si la efectele alegerii lui Klaus Iohannis pentru functia de presedinte.
'M-as fi asteptat ca cea mai importanta sarcina pe agenda viitorului presedinte sa fie stingerea conflictelor din societatea noastra. Campania electorala a acestuia a produs, din nou, falii importante între români. De-a lungul ei am auzit insulte grave si discriminari nejustificate din partea simpatizantilor PNL la adresa celor care si-au exprimat dorinta de a-l vota pe premierul Victor Ponta. Klaus Iohannis nu a condamnat niciun moment acest curent si nu pare sa aiba de gând sa faca ceva în acest sens', a spus parlamentarul PSD.
Ionel Arsene a adaugat ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa constientizeze ca România 'este a tuturor cetatenilor ei'.
'Am fost votati de cetateni pentru a le asigura un trai decent si pentru a construi o tara de care sa fie mândri. Daca nu vor acest lucru, îi invit pe liberali si pe Iohannis sa iasa în fata românilor si sa-si declare deschis intentiile pentru viitorul acestei tari. Pentru ca pâna acum ne-am lamurit ca ei vor doar puterea, nu si binele României', a mai precizat deputatul PSD.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.