Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD are patru întrebări pentru ministrul Mediului - 'PNL își dă din nou cu stângul în dreptul'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Costel Alexe

PSD reacţionează la atacurile ministrului Mediului la adresa primarului Gabriela Firea, pe tema poluării din Capitală. Social-democraţii îi cer socoteală lui Alexe cu privire la propria la acţiunile ministerului pe care îl conduce în domeniul combaterii poluării, dar şi cu privire la situaţia din oraşe conduse de edili PNL.

"PNL își dă din nou cu stângul în dreptul. Ministrul Mediului Costel Alexe recunoaște că a eșuat în gestionarea poluării din marile centre urbane din România!

Înainte de a ridica piatra împotriva Gabrielei Firea, care chiar a făcut ceva pentru combaterea poluării, ministrul PNL ar trebui să răspundă la următoarele întrebări:

1. Ce a făcut el însuși pentru combaterea poluării în marile orașe, pentru că Ministerul Mediului are cele mai multe pârghii?

2. De ce nu-l ia la rost pe primarul Mihai Chirica de la Iași – cel mai poluat oraș din România – mai ales că acum edilul a primit sprijinul oficial al PNL.

3. De ce nu-l întreabă pe primarul PNL Emil Boc ce măsuri a luat la Cluj – al doilea cel mai poluat oraș din țară?

4. De nu-i cere primarului PNL Călin Butnariu să spună ce a făcut la Brașov – alt treilea oraș pe lista celor mai poluate din România?", se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a PSD.

Costel Alexe, ministrul Mediului, a spus într-o conferință de presă, că a aflat despre valorile extrem de ridicate ale poluării din București luni, la ora 4 dimineața, de pe Facebook, deși primele sesizări prin aplicaţiile independente au apărut încă de duminică seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.