Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD are planuri pentru Daniel Funeriu

Funeriu

Liderii PMP Timiş se declară optimişti în această privinţă, iar Funeriu se limitează la a declara că îi „încurajează pe toţi românii să fie optimişti”. Adversarii politici nu sunt impresionaţi de varianta candidaturii fostului ministru, convinşi că Funeriu nu are nicio şansă. Social-democraţii chiar susţin că îşi doresc să-l aibă contracandidat, pentru a-l vedea zdrobit de întâlnirea cu electoratul.

Să ştiţi că noi chiar ne dorim să vină domnul Funeriu candidat pe Colegiul 3 Timişoara. Am văzut în urmă cu o lună că spunea cum va lua 100% din voturi, chiar peste. Hai să vină să dea piept cu iubitul electorat, să vedem ce rămâne din domnul Funeriu. Ar fi foarte bine. Chiar ne dorim lucrul ăsta. Pot să-i spun de acuma că probabil timişorenii nu sunt chiar aşa de naivi să creadă ceea ce spune Funeriu, poveşti de tipul pixelul albastru şi mai ştiu eu ce chestiuni. M-aş bucura extrem de mult să vină domnul Funeriu din partea PMP”, a declarat deputatul Sorin Grindeanu, preşedinte PSD Timişoara.

Nici preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, nu îi dă vreo şansă lui Funeriu. Cei doi au avut mai multe discuţii în contradictoriu, inclusiv pe reţeaua de socializare Facebook. „Eu am o relaţie bună cu domnul Funeriu, dar nu are nicio şansă”, a precizat Robu, pentru stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.