Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Argeș a anunțat că se delimitează de declarațiile 'inacceptabile şi iresponsabile' ale deputatului Cătălin Rădulescu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

PSD Argeş a anunţat, joi, că se delimitează de declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu referitoare la românii care revin în ţară în contextul pandemiei, apreciind că afirmaţiile parlamentarului social-democrat sunt "inacceptabile şi iresponsabile".

"PSD Argeş se delimitează de declaraţiile deputatului Cătălin Marian Rădulescu, declaraţii pe care le consideră inacceptabile şi iresponsabile privind cetăţenii români care revin în ţară pe fondul pandemiei generată de noul coronavirus. Mai mult ca oricând, e nevoie acum de unitate, de empatie şi solidaritate pentru a trece cu bine peste greaua încercare cu care ne confruntăm. Noul coronavirus reprezintă o ameninţare la adresa sănătăţii şi securităţii globale", se precizează într-un comunicat al PSD Argeş, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan se rupe! Ieșire-fulger: ‘Inadmisibil’

Conform aceleiaşi surse, conducerea PSD Argeş a înaintat Biroului Permanent Naţional propunerea de suspendare a lui Cătălin Rădulescu din cadrul Biroului Permanent Judeţean, pe o perioadă de 12 luni.

Cătălin Rădulescu a postat, pe contul său de Facebook, un mesaj în care îi acuză pe cetăţenii români care revin din străinătate în această perioadă, pe care îi numeşte "diasporezi Iohanişti şi votanţi ai dreptei", că îi pun în pericol pe cei din ţară. Mesajul este semnat "Dep Dr Cătălin Rădulescu, sau cum vă plăcea vouă şi securiştilor 'de peste tot' 'deputatul mitralieră'".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.