Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Asigurările oferite de Cameron sunt apă de ploaie

Community Engagement Forum

Asigurările oferite de premierul David Cameron în privinţa românilor din Marea Britanie nu sunt suficiente declară europarlamentarii PSD, după ce şeful Executivului de la Londra i-a spus preşedintelui Klaus Iohannis că românii vor putea rămâne şi munci în Regat.

"Sunt, într-un limbaj aşa, foarte popular, apă de ploaie, pentru că David Cameron este de facto fostul prim-ministru al Marii Britanii, e o persoană care asigură interimatul, până când un alt lider va prelua atribuţiile, nu se ştie cine va fi, dacă va fi din partea conservatorilor, dacă va fi o coaliţie", a declarat, la RFI, europarlamentarul Catalin Ivan.

Deputatul european e de părere că "liderii politici români trebuie să gândească un plan de ajutorare a celor care sunt acum în Marea Britanie. Unii dintre ei se vor reloca în Europa cu companiile în care lucrează, alţii în schimb vor trebui ajutaţi. Pe o perioadă de minim zece ani de acum încolo în Marea Britanie nu va fi bine, iar primii care vor suferi vor fi imigranţii".

În opinia lui Cătălin Ivan, "e important ca statul român să aibă un plan de ajutorare a celor care sunt acolo şi să aibă un dialog cu ei, să suplimenteze pentru o perioadă personalul la ambasadă, la consulat, în Marea Britanie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.