Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, atac virulent la adresa Guvernului Orban: 'Bombele sunt în modificările la OUG114'. Vești proaste pentru românii cu rate

daniel suciu

Fostul ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu, a anunțat luni într-o conferință de presă că „bombele” sunt în modificarea OUG114, precizând că ratele românilor vor crește începând de anul viitor. El a spus că proiectul de Buget pentru 2020 este unul fals, făcut pe date false și care condamnă România la subdezvoltare. Au scăzut drastic sumele la Sănătate și Educație și NU au nici avizul Consiliului Fiscal care a refuzat să emită un aviz până când nu li se prezintă toată fundamentarea pe care a fost construit bugetul.

Vezi aici: Analiza PSD pe Bugetul pe 2020 și OUG 114

„Bombele pe care au încercat să le ascundă se află în asumarea pe modificările la OUG114 și vreau să știe toți românii ce înseamnă modificările operate la OUG114. Înseamnă că leagă din nou ratele românilor de ROBOR și ROBOR-ul odată cu declarațiile mirifice ale ministrului Cîțu a început să crească din nou. Asta înseamnă că în 2020 ratele românilor vor crește din nou”, a spus Suciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.