Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: PSD bate în retragere: DECIZIE neașteptată în războiul cu Zgonea

cnex psd dragnea

O decizie total neașteptată vine din partea PSD, în războiul cu Valeriu Zgonea. Actualul președinte la Camerei Deputaților a arătat că el nu poate fi schimbat din funcție pentru că a fost exclus din PSD și nu mai este membru al partidului.

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a explicat că Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD, dar nu a depus nicio hârtie oficială prin care să anunțe că nu mai face parte din grupul parlamentar al PSD. Pe cale de consecință, acesta ar putea fi exclus fără mari probleme de PSD.

Citește și: Valeriu Zgonea atacă PSD cu Regulamentul: E un jihad NECONSTIȚIONAL

Totuși, coordonatorul campaniei electorale a PSD a explicat că partidul se concentrează pe alegerile locale și nu doresc să facă un subiect care se distragă atenția de la campanie prin excluderea lui Zgonea.

”Observând cu câtă obstinaţie se ţine de scaun domnul Zgonea, cred că o să luăm o decizie în forul politic al partidului, sunt absolut sigur că ne vom aşeza mai mult pe campania electorală. Luăm în calcul o astfel de variantă (de amânare - n.r.), noi nu avem de gând să excedăm un scandal”, a spus Neacșu.

Acesta a precizat ca va exista o discuție și cu președintele Liviu Dragnea, pentru a se lua o decizie în vederea amânării schimbării lui Valeriu Zgonea din funcția de președinte al Camerei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.