Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Bistriţa-Năsăud a depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare la BEJ

PSD

Organizaţia PSD Bistriţa-Năsăud a depus, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, eveniment de la care au lipsit liderul filialei, Radu Moldovan, şi unul dintre candidaţi, Bogdan Ivan, ambii aflaţi în izolare după ce au fost confirmaţi săptămâna trecută cu COVID-19, notează Agerpres.

Preşedintele executiv al PSD Bistriţa-Năsăud, Nicolae Moldovan, a declarat cu prilejul depunerii candidaturilor că pe listele propuse pentru Senat şi Camera Deputaţilor se află "oamenii cei mai serioşi şi cinstiţi".

"Subliniez că avem oamenii cei mai serioşi şi cinstiţi. Vom trimite în Parlamentul României oameni cu o expertiză a Parlamentului, fiindcă avem nevoie şi de o anumită experienţă în Parlament, aţi văzut că sunt legi de care depindem toţi, mai ales că trecem prin nişte momente deosebite", a spus Nicolae Moldovan.

Citește și: Ludovic Orban, reacție despre faptul că Traian Berbeceanu nu este înalt funcționar public: ‘Rezervorul de înalți funcționari publici este foarte restrâns’

Deputatul Daniel Suciu, fost vicepremier şi fost ministru al Dezvoltării Regionale, care deschide lista PSD Bistriţa-Năsăud pentru Camera Deputaţilor, a declarat că principala preocupare nu sunt alegerile, ci sănătatea populaţiei.

"Este o perioadă complicată şi vă mărturisim că preocuparea noastră de astăzi şi din perioada imediat următoare nu sunt neapărat alegerile sau câte mandate vom avea, ci sănătatea populaţiei. Trăim într-adevăr o perioadă complicată, ne-am fi dorit ca alături de noi să fie şi Radu Moldovan şi Bogdan Ivan, dar acest virus nu iartă pe nimeni. (...) Nu lansăm pronosticuri, ne dorim să avem atâtea mandate, noi, cei de la PSD, câte consideră locuitorii judeţului că merităm", a afirmat Suciu.

Pe locul al doilea la Camera Deputaţilor candidează liderul TSD Bistriţa-Năsăud, Bogdan Ivan, iar primul loc la Senat este ocupat de senatorul Ioan Deneş, fost ministru al Apelor şi Pădurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.