Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Botoșani și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare

PSD

Organizaţia judeţeană Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD) şi-a desemnat, sâmbătă, candidaţii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. 

Preşedintele organizaţiei, senatorul Doina Federovici, va ocupa prima poziţie pe listele la Senat, în timp ce primarul comunei Vlăsineşti, Lucian Trufin, se va afla pe următoarea poziţie.

Noul DIPI, în linie dreaptă. Cum ar urma să arate serviciul secret al Poliţiei


La Camera Deputaţilor, lista va fi deschisă de deputatul Tamara Ciofu, urmată de directorul Casei Judeţene de Pensii, Marius Budăi, de inspectorul general şcolar Mihaela Huncă şi de şeful Gărzii de Mediu, Răzvan Rotaru.

Ponta, ATAC DUR la adresa miniștrilor Cabinetului Cioloș: Mint, dar îi apără Sistemul


'Criteriul principal pentru desemnarea candidaţilor noştri a fost experienţa profesională a celor care şi-au manifestat intenţia de a candida pe listele PSD. Săptămâna viitoare va mai fi o evaluare foarte riguroasă la nivelul conducerii centrale unde va conta expertiza fiecărui candidat propus într-un anumit domeniu de activitate. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus că e necesară o profesionalizare a viitorului Parlament', a declarat Doina Federovici, potrivit agerpres.ro

Senatorul social-democrat a mai subliniat că în perioada următoare principala prioritate a PSD Botoşani va fi prezentarea proiectului cu obiectivele de guvernare care să fie implementate la nivelul judeţului de viitorul guvern PSD, în cazul în care social-democraţii vor câştiga alegerile din 11 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.